DüRüM SALONU

DüRüM SALONU Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 549 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dürüm Salonu. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 20:13 Eten nooit ontvangen, super slecht bereikbaar. Zodra er een keer werd opgenomen werd er eerst gezegd dat het heel druk was onderweg, na doorvragen was de bezorger pas vertrokken want ze hadden heel veel bestellingen. Slecht, slecht, slecht!!!
22 mei 2022 om 19:58 Bestel al een tijdje en is altijd goed Hoef nooit lang te wachten Echt een aanrader
15 mei 2022 om 19:34 De kip was oke, salade viel tegen. Er stond “ niet aanbellen baby slaapt” op de deur maar deze meneer had beter kunnen aanbellen want dat had minder geluid gemaakt dan hoe hij bonkte op de deur. Mijn kind was dan ook gelijk huilend wakker !
5 mei 2022 om 0:03 Vieze Manti in een waterige saus, zonder tomaten!
1 mei 2022 om 15:34 Best food service
25 mrt 2022 om 18:21 Ik ben kieskeurig met eten. Vandaag hebben we bestelling geplaatst. Smaak is verrukkelijk lekker. Het was heel warm. Bedankt voor de smaakvolle recepten.
24 mrt 2022 om 20:16 De durums waren zoals altijd weer heerlijk! Wel jammer dat het zo lang duurt met bezorgen, nou snap ik dat de afstand wat groter is, maar dan zou je een ander manier voor kunnen bedenken.
23 mrt 2022 om 7:32 Ik vind alles lekkker van hun en op tijd en lekker
22 mrt 2022 om 19:32 17:16 besteld > 18:48 ontvangen. Afstand = 3 minuten fietsen!! Eten = friet vreselijk slap Durum = nat, slap en smakeloos.
14 mrt 2022 om 9:16 Goed en lekker eten aanrader op afgesproken tijd geleverd
6 mrt 2022 om 22:25 Het was heerlijk en ook nog lekker warm. Zeker voor herhaling vatbaar.
26 feb 2022 om 20:11 Als wij om een pittige durum vragen kregen wij voorheen altijd een hete groene peper erin. Nu gooien ze het vlees en brood vol met: pul biber ipv een aci groene peper. Het lijkt alsof we een broodje met pul biber eten. Dat is erg jammer.